Om mig

Jag är en öppen och positiv person som gärna tar emot nya utmaningar. Jag lär av mina misstag och ser dem hellre som spännande erfarenheter än som misslyckanden och kämpar alltid vidare in i det sista.

Sedan 1994 har jag arbetat med utbildning, och undervisar i mental träning/personlig utveckling. Faktum är att jag inte bara är mental tränare, utan är även symbolpedagog och muntlig berättare eller storyteller och för mig innebär det att jag använder sagor, myter, legender och personliga historier tillsammans med bild.

Det finns en stor skaparkraft hos alla människor, kreativt skapande tycker jag skall vara kravlöst, därför har jag utbildat mig inom Vedic Art, vilken är en konstnärsutbildning, som är skapad och strukturerad av konstnären Curt Källman, 1988. Efter ett antal år insåg Curt Källman att Vedic Art passar alla som önskar utveckla sig och få in en ny dimension i livet. Är du intresserat av veta mera om Vedic Art, klicka här

I mitt reklamblad för mitt berättande står det så här: ”Tine trollbinder, ger liv åt de döda, levandegör drömmarna, visar vägen in i det förflutna och synliggör framtiden. Berättelsernas värld är en lek med symboler och sagan har nycklarna till livets hemligheter.”

Om du vill ta en titt på mitt CV, gör det på denna länk!